Wilt u ook onbezorgd op vakantie naar dit prachtige land? Door een visum Thailand aan te vragen zorg je dat je zo lang mogelijk kunt genieten van een vakantie in Thailand. Bezoek de imponerende tempels, geniet van de Thaise curry’s en drink een kokosnoot op één van de idyllische eilanden. Wanneer je langer dan 30 dagen op vakantie wilt, moet je van tevoren een visum Thailand aanvragen. Een visum Thailand is ook bij aankomst in het land te regelen, maar houd hiervoor wel rekening met lange wachtrijen en papierwerk. Door van tevoren een visum Thailand te regelen, kan je met een toeristenvisum 60 dagen van je vakantie in Thailand genieten.

Bezienswaardigheden in Thailand

Thailand is een uitgestrekt land met vele gezichten. Met een oppervlakte 10x zo groot als Nederland, is er genoeg te verkennen tijdens een vakantie in Thailand. Bezoek de bergen in het Noorden van Thailand met plaatsen als Chiang Mai, rij op een scooter de prachtige Mae Hong Sonloop en bezoek het schattige bergdorpje Pai. Of luier je liever aan het strand en ervaar je het leven van een tropisch eiland? In het zuiden van Thailand vindt je palmbomen, witte stranden en helder water, perfect om te snorkelen of te leren duiken! Haal ook je duikbrevet op Koh Tao en ga naar het buureiland Koh Phangan om te feesten tijdens de fullmoon party!

Visum Curaçao online aanvragen

Nog zo’n tropische bestemming is Curaçao. Ervaar het beste wat het de Cariben te bieden hebben door online je visum Curaçao aan te vragen. Verzamel de benodigde documenten en stuur deze online op. Sinds oktober 2019 moeten reizigers verplicht een visum Curacao van tevoren aanvragen. Een visum Curaçao bij aankomst op het vliegveld aanvragen is dus niet meer mogelijk. Gelukkig neemt het niet veel tijd in beslag om online een visum Curaçao aan te vragen. Met een digital immigration card heb je een e-visum gewoon op de e-mail, zodat je maximaal 90 dagen kunt genieten van een vakantie in Curaçao. Per kalenderjaar is het toegestaan om 180 dagen per jaar in het land te verblijven. Ideaal om te onstnappen aan de koude en natte Nederlandse seizoenen!

Bezienswaardigheden Curaçao

Curaçao is een klein eiland in de Cariben. Met een lengte van 61 kilometer en een breedte tussen de 5km en 14km, heb je het eiland zo rondgereden. Vanwege het tropische weer is dit land perfect voor een tropische zonvakantie. Zonnen, relaxen en zwemmen zijn de ideale activiteiten waarmee je op een vakantie in Curaçao helemaal tot rust komt. Daarnaast zijn er ook voldoende bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de kleurrijke Handelskade, Willemstad of de pontjesbrug. Genoeg om je tijdens een vakantie naar dit eiland prima te vermaken.