Je hebt ergens gelezen over ZOO Footwear en bent op zoek naar nieuwe wandelschoenen. Je wilt weten of je wandelschoenen kunt kopen bij ZOO Footwear en of ze winterschoenen voor dames hebben. In dit artikel ontdek je alle informatie over de wandelschoenen en winterschoenen voor dames bij ZOO Footwear.

Wandelschoenen kopen bij ZOO Footwear


Wanneer je op de website van ZOO Footwear komt, zul je ook de wandelschoenen ontdekken. De wandelschoenen hebben een hip design. Zo zijn de zolen dik en lijken de schoenen op sneakers. Maar er zijn meer pluspunten te vinden aan deze leuke schoenen.

De voordelen van wandelschoenen kopen bij ZOO Footwear:

  • Je voeten blijven droog tijdens het wandelen
  • Het voetbed van de schoenen is uitneembaar
  • Ook met hoge wreef kun je deze schoenen aan
  • De wandelschoenen staan leuk bij je dagelijkse outfit

Droge voeten tijdens het wandelen, dat is wel zo fijn. In ons land kan het prachtig weer zijn, maar ook keihard regenen. Net wanneer je jouw hondje uit wilt laten, krijg je een stortbui over je heen. Fijn, maar niet heus. Een paraplu of regenpak beschermt het grootste deel van je lijf, maar je schoenen meestal niet. Dankzij het Aquastop membraan zijn de wandelschoenen volledig waterdicht. Van de veters tot de vastgenaaide watertong. Hierdoor kun je dus met een gerust hart door de plassen en de regen banjeren met je hond. Het zijn eigenlijk dus ook winterschoenen, want ook tijdens een sneeuwbui blijven je voeten droog. Je kunt dus winterschoenen voor dames bij ZOO Footwear kopen.

Heb je speciale zooltjes? Omdat je het voetbed van de schoenen eruit kunt halen, stop je deze er eenvoudig in. Maar het voetbed van de schoenen is ook erg comfortabel, dus als je geen aparte zooltjes nodig hebt, lopen de wandelschoenen erg prettig. Omdat de schoen voorzien is van veters, pas je zelf de schoen op de hoogte van je wreef aan.

Meestal zijn wandelschoenen niet erg charmant. Het zijn vooral praktische schoenen die je alleen aan kunt doen met een outdoor outfit. Gelukkig hebben de ontwerpers van ANGIE, de wandelschoenen van ZOO Footwear, hier goed over nagedacht. Het model lijkt op een hoge sneaker. Hierdoor kun je de schoenen prima aan trekken onder een leuke spijkerbroek en loop je niet voor schut als je over de straat loopt om je hond uit te laten. Je kunt de schoenen aan naar het werk, maar ook in je vrije tijd. Ben je overtuigd en wil je wandelschoenen kopen bij ZOO Footwear? Ga dan nu naar de website en scoor jouw paar schoenen.

Winterschoenen voor dames bij ZOO Footwear kopen


Ben je op zoek naar winterschoenen? Neem dan een kijkje tussen het assortiment van winterschoenen voor dames bij ZOO Footwear. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf 185 euro. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart, denim blauw, blauw, bruin, fuchsia, wit, geel en rood. De zolen zijn wit, behalve bij de modellen ANGIE Happy Brown en ANGIE Deep Black. Hiervan zijn de zolen namelijk zwart of bruin. De schoenen zijn gemaakt van nubuck en glad leer. Je kunt de schoenen het beste onderhouden met Hydra Crème Intens, deze schoencrème is verkrijgbaar in de webshop.