Wie cultuur wil snuiven en het stadsleven wil proeven, zal met liefde een vakantiewoning bij EuroParcs Poort van Amsterdam kopen. Dit resort heeft met zijn unieke ligging en charmante Hollandse huisjes al vele harten veroverd. Is jouw hart de volgende?

Bezoek oer-Hollandse dorpen en steden

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam ligt aan het Markermeer. Iedere dag kun je langs het uitgestrekte water wandelen en Marken, het schiereiland, spotten. Dat is pas een puur Hollands uitzicht! Is het zicht van water niet genoeg? Het resort heeft zijn eigen jachthaven en je kunt dus gemakkelijk het water opgaan met een boot. Neem de kustlijn en alle pittoreske havenstadjes in je op, terwijl je rustig over het markermeer dobbert. Je kunt ook de andere kant opgaan. Via het IJmeer, het Gooimeer, het Eemmeer en Wolderwijd kom je bij het gezellige Harderwijk uit. Vaar een stukje verder via het Veluwemeer en je brengt een bezoekje aan Elburg. Je hoeft niet per se het water op om dorpjes te bezoeken. Je kunt immers ook via het resort gemakkelijk naar Marken, Volendam of Monnickendam rijden. Amsterdam is bovendien op een steenworp afstand. Hier is zoveel te doen dat je aan één week vakantie simpelweg niet genoeg hebt. Daarom is een vakantiewoning in EuroParcs Poort van Amsterdam kopen ook zo’n goed idee!

EuroParcs Poort van Amsterdam kopen – geniet van de faciliteiten

Ook in het resort zelf is genoeg te doen. Een dagje op het park vertoeven is dus echt genieten! Aan het markermeer kun je genieten van de zon of lekker gaan zwemmen, terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen. Is het weer je wat minder goed gezind? Geen zorgen. Bezoek gewoon het binnenzwembad of laat je verwennen met een echte wellness ervaring! De kids zullen zich ook kostelijk vermaken in het indoor speelparadijs. Aan het einde van de dag kun je langs de supermarkt van het resort om inkopen te doen voor het avondeten, maar de deuren van het restaurant van het resort staan natuurlijk ook wagenwijd voor je open!